`

Hieronder geven wij ervaringen weer van enkele klanten en hun dealers.

Finovi: de introductie van de nieuwe naam met een nieuwe stand. Een combinatie van Light Frame en Classic Frame, een verlichte counter en een maatwerk productdisplay met Pop-Up Magnetic.

Finovi Expolinc beursstand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lynn de Wit namens Finovi:

Ons bedrijf TopGrass bestond inmiddels 10 jaar. Het was tijd voor een totale metamorfose. En daar hoort een nieuwe naam & dus ook een nieuwe beursstand bij!
Via Tausch zijn wij terecht gekomen bij Expolinc. Na ons bezoek aan de showroom in Barneveld, waren wij erg onder de indruk van de mogelijkheden/systemen. De modulaire beursstand biedt ons mogelijkheden om flexibel te zijn op beurzen/overige presentaties. Handig dat de onderdelen van de beursstand vaak hergebruikt kunnen worden en eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden. Daarnaast zijn wij bezig met de bouw van ons nieuwe pand waarin wij een experience center gaan neerzetten, de materialen die wij op de beurs gebruiken kunnen hier door het jaar heen ook neergezet worden.
Wij zijn zeker blij met het eindresultaat!

Sicco Fijan namens Tausch:

Finovi benaderde ons voor een nieuwe beursstand. Hoewel onze core business maatwerk stands zijn, bleek een zelf opzetbare stand beter bij hun wensen te passen. Ik dacht gelijk aan Merk display!
De Expolinc oplossingen hebben een professionele uitstraling en zijn eenvoudig op te zetten. Bovendien zijn ze een slimme langetermijninvestering door de levenslange garantie, en de doeken of printbanen die tussendoor kunnen worden vervangen.
Merk display biedt niet alleen goed advies, maar ook fantastische service. Daarom heb ik altijd het volste vertrouwen dat mijn klanten in goede handen zijn bij Merkdisplay.
Het resultaat voor Finovi mag er zijn!

Expolinc beursstand Finovi met Light Frame en Pop-Up Magnetic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vertraco: Complete beursstand met Light Frame van 450×300 cm. en Pop-Up Toren van 3.70m hoog

Benny Kerkhof van Vertraco:
Via VAN DER POL premium Signmakers kwamen we bij Expolinc terecht in onze zoektocht naar een nieuwe beursstand.
De keuze is op Expolinc gevallen om dat het systeem makkelijk te transporten en op/af bouwen is.
Daarnaast kan de samenstelling van de stand makkelijk gewijzigd worden zodat we deze op verschillende beurzen en in verschillende afmetingen kunnen gebruiken.
De service vanaf ontwerpfase tot en met de aflevering was erg goed.

Sander van der Pol van VAN DER POL PremiumSignmakers:
Vertraco kwam bij ons met de vraag of we een beursstand konden voorzien van een nieuwe uitstraling. De afspraak met Kees was snel gemaakt.
Hij kent de systemen en kan met de Expolinc oplossingen inspringen op de wensen van de klant en nog zelfs nog meer leveren dan wat er gevraagd werd.
Het modulaire en herbruikbare karakter sluit goed aan bij onze bedrijfsfilosofie en past helemaal in het tijdsbeeld van nu.
Na de demonstratie bij Merk Display en onze ontwerpen was de keuze snel gemaakt en hebben we de eerste beurs al achter de rug en is er ook een 2e beurs gepland (wat men normaal met de vertrouwde houtbouw niet deed, maar nu dus wel mogelijk is)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Memorial Cube – Modulaire beursstand Classic & Light Frame in combinatie met Pop-Up

Memorial Cube Expolinc zelf te bouwen beursstand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MERK Display heeft onze verwachtingen van een betaalbare, eenvoudig te transporteren en te installeren stand volledig waargemaakt!
Wat een blikvanger is het geworden!
Kees, hartelijk dank voor je advies en service!!
Wil Joosten – Memorial Cube

Een zeer bijzonder project, zeker ook omdat de klant een zeer bijzonder product verkoopt.
Als dealer is het altijd moeilijk in te schatten wat echt de uiterste mogelijkheden zijn bij Merk Display.. hoe ver kan je gaan?
In dit geval is de opgeleverde (zeer mobiele) beursstand een waanzinnig succes, exact de beleving die de klant voor ogen had.
Kees Mouissie heeft samen met zijn team onze klant met open armen ontvangen en het proces van A tot Z begeleid, vakwerk puur sang!
Dave Kremer – Blue Print Visuals

 

 

Inuteq – Expolinc beursstand Custom Collection

Expolinc beursstand Medica & A+A

 

 

 

 

 

Jarenlang hebben wij onze beursstands laten bouwen, wat steeds om eenmalige hoge investeringen gaat.
Wij werden door onze beurspartner Fairwise bv gewezen op de modulaire Custom Collection van Expolinc.
Met het oog op onze deelname aan meerdere internationale beurzen in verschillende sectoren, hebben wij samen met Fairwise een bezoek gebracht aan de showroom van in Barneveld.
Na dit bezoek was ik meteen overtuigd dat dit voor ons de juiste oplossing was. Onze wens was om zelf eenvoudig een stand op te kunnen zetten, waarbij we konden variëren in het aantal vierkante meters en ook dat
we de marketinguitingen per sector snel konden wisselen. En dat kan allemaal met dit hoogwaardige systeem, wat wij succesvol hebben gebruikt op de A+A en MEDICA in Düsseldorf.
Wij zijn enorm blij dat we het systeem hebben aangekocht, een investering die we na 3 beurzen al hebben terugverdiend, en wetende dat het systeem nog vele jaren dienst zal doen.
Complimenten ook voor de super service van zowel Fairwise als MERK display.
Eric Pellis – Directeur, INUTEQ International B.V.

STC – Beursstand met Expolinc Pop-Up Magnetic

 

Expolinc beursstand STC Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanuit STC was er behoefte aan een presentatiewand. Geschikt voor presentaties op scholen en inzetbaar op studiebeurzen. Hiervoor benaderden wij onze vaste partner Quantes.
Na inventarisatie van de wensen, besloten zij hiervoor Expolinc in te zetten. Toen Quantes met de importeur op bezoek kwam, zagen we direct de mogelijkheden en het grote gebruiksgemak van de Expolinc Custom Collection.
Naast de wens om deze als presentatiewand in te zetten, hebben we een concept gemaakt waarmee we nu een complete beursstand zelf opbouwen.

Als Quantes hebben wij veel verstand van marketing, signing, print- en drukwerk. Voor onze klanten met de behoefte aan een presentatiewand of beursstand zetten wij MERK display en Expolinc in. Vaak bezoeken wij samen met onze klanten de showroom in Barneveld. Elke bezoeker is altijd onder de indruk van de mogelijkheden en de kwaliteit. Dit keer hebben wij samen met Kees onze klant STC in Rotterdam bezocht. De ervaring van de klant vertelt de rest.

Boix – Beursstand Custom Collection

Boiw Beursstand met Expolinc

 

 

 

 

 

 

 

Onze standbouwer Artica heeft ons meegenomen naar de Expolinc showroom. De reden hiervan was dat wij een flexibele, uniforme oplossing zochten voor onze kleinere beurzen, waarbij wij zelfstandig onze stand kunnen verzorgen. Met de optie om delen van de stand in onze eigen showroom te kunnen plaatsen. Wij zijn onder de indruk van de kwaliteit en mogelijkheden die Expolinc biedt en het feit dat onze wensen goed zijn vertaald naar een passende oplossing. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Job Schmidt – Boix Europe

Naast de maatwerk houtbouw stands die wij veel bouwen, krijgen wij ook vragen voor portable presentatiesystemen en kleinere beursstands. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van de ondersteuning van MERK display. Zij helpen mij goed om mijn klant een professionele, makkelijk door de klant zelf te bouwen, stand te leveren. De showroom is echt een inspiratieruimte en ik neem mijn klanten daar graag mee naar toe.
Ruben Kremer – Artica

Stout Pijpleidingen – Expolinc Custom Collection beursstand

Expolinc Custom Collection beurststand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor onze nieuwe beursstand heb ik 3 leveranciers bezocht. Na mijn bezoek aan de uitgebreide Expolinc showroom in Barneveld wist ik dat ik hier wilde kopen.
Mijn wensen en de mogelijkheden werden professioneel besproken en wat ik in de showroom zag, paste precies bij mij en vond ik elders niet.En zoals verwacht, het eindresultaat is top.
Sinus Lammers – Directeur Stout Pijpleidingen

Al sinds 2005 ben ik dealer van Expolinc en elk jaar kom ik meerdere keren met klanten in de showroom in Barneveld.
Iedere keer verbaas ik mij er weer over dat alles zo up-to-date is. Samen met Kees kan ik klanten inspireren en lever ik een oplossing waar mijn klant echt blij mee is.
Brendo Willemse

Impressie showroom Merk display in Barneveld

Expolinc showroom MERK display Barneveld