`

Hieronder geven wij ervaringen weer van enkele klanten en hun dealers.

Memorial Cube – Modulaire beursstand Classic & Light Frame in combinatie met Pop-Up

Memorial Cube Expolinc zelf te bouwen beursstand

 

 

 

 

 

 

 

 

MERK Display heeft onze verwachtingen van een betaalbare, eenvoudig te transporteren en te installeren stand volledig waargemaakt!
Wat een blikvanger is het geworden!
Kees, hartelijk dank voor je advies en service!!
Wil Joosten – Memorial Cube

 

Inuteq – Expolinc beursstand Custom Collection

Expolinc beursstand Medica & A+A

 

 

 

 

 

Jarenlang hebben wij onze beursstands laten bouwen, wat steeds om eenmalige hoge investeringen gaat.
Wij werden door onze beurspartner Fairwise bv gewezen op de modulaire Custom Collection van Expolinc.
Met het oog op onze deelname aan meerdere internationale beurzen in verschillende sectoren, hebben wij samen met Fairwise een bezoek gebracht aan de showroom van in Barneveld.
Na dit bezoek was ik meteen overtuigd dat dit voor ons de juiste oplossing was. Onze wens was om zelf eenvoudig een stand op te kunnen zetten, waarbij we konden variëren in het aantal vierkante meters en ook dat
we de marketinguitingen per sector snel konden wisselen. En dat kan allemaal met dit hoogwaardige systeem, wat wij succesvol hebben gebruikt op de A+A en MEDICA in Düsseldorf.
Wij zijn enorm blij dat we het systeem hebben aangekocht, een investering die we na 3 beurzen al hebben terugverdiend, en wetende dat het systeem nog vele jaren dienst zal doen.
Complimenten ook voor de super service van zowel Fairwise als MERK display.
Eric Pellis – Directeur, INUTEQ International B.V.

STC – Beursstand met Expolinc Pop-Up Magnetic

 

Expolinc beursstand STC Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanuit STC was er behoefte aan een presentatiewand. Geschikt voor presentaties op scholen en inzetbaar op studiebeurzen. Hiervoor benaderden wij onze vaste partner Quantes.
Na inventarisatie van de wensen, besloten zij hiervoor Expolinc in te zetten. Toen Quantes met de importeur op bezoek kwam, zagen we direct de mogelijkheden en het grote gebruiksgemak van de Expolinc Custom Collection.
Naast de wens om deze als presentatiewand in te zetten, hebben we een concept gemaakt waarmee we nu een complete beursstand zelf opbouwen.

Als Quantes hebben wij veel verstand van marketing, signing, print- en drukwerk. Voor onze klanten met de behoefte aan een presentatiewand of beursstand zetten wij MERK display en Expolinc in. Vaak bezoeken wij samen met onze klanten de showroom in Barneveld. Elke bezoeker is altijd onder de indruk van de mogelijkheden en de kwaliteit. Dit keer hebben wij samen met Kees onze klant STC in Rotterdam bezocht. De ervaring van de klant vertelt de rest.

Boix – Beursstand Custom Collection

Boiw Beursstand met Expolinc

 

 

 

 

 

 

 

Onze standbouwer Artica heeft ons meegenomen naar de Expolinc showroom. De reden hiervan was dat wij een flexibele, uniforme oplossing zochten voor onze kleinere beurzen, waarbij wij zelfstandig onze stand kunnen verzorgen. Met de optie om delen van de stand in onze eigen showroom te kunnen plaatsen. Wij zijn onder de indruk van de kwaliteit en mogelijkheden die Expolinc biedt en het feit dat onze wensen goed zijn vertaald naar een passende oplossing. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Job Schmidt – Boix Europe

Naast de maatwerk houtbouw stands die wij veel bouwen, krijgen wij ook vragen voor portable presentatiesystemen en kleinere beursstands. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van de ondersteuning van MERK display. Zij helpen mij goed om mijn klant een professionele, makkelijk door de klant zelf te bouwen, stand te leveren. De showroom is echt een inspiratieruimte en ik neem mijn klanten daar graag mee naar toe.
Ruben Kremer – Artica

Stout Pijpleidingen – Expolinc Custom Collection beursstand

Expolinc Custom Collection beurststand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor onze nieuwe beursstand heb ik 3 leveranciers bezocht. Na mijn bezoek aan de uitgebreide Expolinc showroom in Barneveld wist ik dat ik hier wilde kopen.
Mijn wensen en de mogelijkheden werden professioneel besproken en wat ik in de showroom zag, paste precies bij mij en vond ik elders niet.En zoals verwacht, het eindresultaat is top.
Sinus Lammers – Directeur Stout Pijpleidingen

Al sinds 2005 ben ik dealer van Expolinc en elk jaar kom ik meerdere keren met klanten in de showroom in Barneveld.
Iedere keer verbaas ik mij er weer over dat alles zo up-to-date is. Samen met Kees kan ik klanten inspireren en lever ik een oplossing waar mijn klant echt blij mee is.
Brendo Willemse

 

Impressie showroom Merk display in Barneveld