Hieronder geven wij ervaringen weer van enkele dealers en hun klanten.

Onze standbouwer Artica heeft ons meegenomen naar de Expolinc showroom. De reden hiervan was dat wij een flexibele, uniforme oplossing zochten voor onze kleinere beurzen, waarbij wij zelfstandig onze stand kunnen verzorgen.
Met de optie om delen van de stand in onze eigen showroom te kunnen plaatsen. Wij zijn onder de indruk van de kwaliteit en mogelijkheden die Expolinc biedt en het feit dat onze wensen goed zijn vertaald naar een passende oplossing.
We zijn erg blij met het eindresultaat.
Job Schmidt – Boix Europe

Boiw Beursstand met Expolinc

 

 

 

 

 

 

Naast de maatwerk houtbouw stands die wij veel bouwen, krijgen wij ook vragen voor portable presentatiesystemen en kleinere beursstands. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van de ondersteuning van MERK display. Zij helpen mij goed om mijn klant een professionele, makkelijk door de klant zelf te bouwen, stand te leveren. De showroom is echt een inspiratieruimte en ik neem mijn klanten daar graag mee naar toe.
Ruben Kremer – Artica

Voor onze nieuwe beursstand heb ik 3 leveranciers bezocht. Na mijn bezoek aan de uitgebreide Expolinc showroom in Barneveld wist ik dat ik hier wilde kopen. Mijn wensen en de mogelijkheden werden professioneel besproken en wat ik in de showroom zag, paste precies bij mij en vond ik elders niet.En zoals verwacht, het eindresultaat is top.
Sinus Lammers – Directeur Stout Pijpleidingen
Expolinc Custom Collection beurststand

 

 

 

 

Al sinds 2005 ben ik dealer van Expolinc en elk jaar kom ik meerdere keren met klanten in de showroom in Barneveld. Iedere keer verbaas ik mij er weer over dat alles zo up-to-date is. Samen met Kees kan ik klanten inspireren en lever ik een oplossing waar mijn klant echt blij mee is.
Brendo Willemse – Presentatiegigant.nl

 

Impressie showroom Merk display in Barneveld